Bilgisayar teknolojisinin öncü markalarını bir araya getiren D&R en yeni modelleri içeren ürün yelpazesine sahip. Perakende devi çeşitli ihtiyaçlara uygun çok satan bilgisayarlarıyla kaliteyi buluşturuyor.

Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXUF 32″ 1 ms 4K FreeSync Curved Oyuncu Monitörü

Quantum Matrix teknolojisi, HDR 2000 ve UHD çözünürlük bir arada. Samsung Odyssey Neo G8 LS32BG850NPXUF 32″ 1 ms 4K FreeSync Curved oyuncu monitörü mükemmel oyun deneyimi için desteklenen mat ekrana sahip. 240 Hz yerine bir hızıyla birlikte 1 ms tepki süresi bulunuyor.

Bölgesel karartma bölgeleri 1.196’ya çıkartılırken 12 bit siyah seviyeler sayesinde rakipsiz görüntü kalitesi yaratılıyor. 1.000.000: 1 kontrast oranı sayesinde karanlık gölgelerden güneşin kavurduğu sahnelere kadar tüm detaylar arıtılmış renk yansıtması sağlıyor. Işın izleme destekli oyunlarda saklanan düşmanlar böylelikle tespit ediliyor.

Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 Mavi 64 GB 11 Tablet

Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 mavi 64 GB 11 tablet kullanıcılarına güçlü performansın yanında geniş ekran deneyimi sunuyor. 11 inçlik büyük ekranı içerikleri daha geniş perspektifte gösteriyor. Mavi renk seçeneği ile estetik görünüme sahip, 64 GB dahili depolama alanı ile geniş veri saklama kapasitesi bulunuyor.

İşlemcisi görevleri sorunsuz şekilde yerine getirmek için yeterli güce sahip. Hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde istenen her yerde içeriklere erişim sağlanıyor. Çoklu görevler arasında geçiş yaparken yaşanan performans kaybını minimize ediyor.

Samsung Essential LS24C332GAUXUF 24 1 ms Full HD FreeSync IPS Monitör

Samsung Essential LS24C332GAUXUF 24 inç 1 ms Full HD FreeSync IPS monitör, oyun tutkunlarına üst düzey deneyim sunan ekran çözümüdür. IPS panel teknolojisiyle donatılmış bu da geniş izleme açıları, doğru renkler ve keskin kontrast sunar.

1 ms tepki süresi hızlı sahnelerde hem daha net hem de akıcı görüntü sağlar. Oyun performansını artırmak için 100 Hz yenileme hızına sahip. AMD Radeon FreeSync™ teknolojisi sayesinde, ekran kartı ile monitör arasındaki iletişimi optimize eder.

Raflarındaki güçlü işlemcileri, yüksek kapasiteli depolama birimleri, etkileyici grafik kartlarıyla donatılmış popüler bilgisayar modellerini dr.com.tr adresinde bulabilirsiniz. Performans odaklı ürünlerle kaliteli bilgisayar teknolojisine sahip olabilirsiniz.


0 Yorumlar